Metoda de plata magazin saltele

1. Plata ramburs.

Plata în numerar la curier la primirea produsului comandat de Dvs.

2. Prin transfer bancar

Faceţi plata direct în contul nostru bancar.  Comanda Dvs. nu va fi trimisă dacă banii nu sunt primiţi în contul nostru.

Datele noastre bancare

Pro Advance Gml S.R.L - ING BANK S.A.

  • IBAN: 
  • BIC: 

3. Plata prin PayPal.

Dacă nu aveţi cont PayPal, sistemul vă va permite să vă creaţi unul temporar prin care să plătiţi cu un card de credit sau de debit.

Conditii generale:

 1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Client/Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Clientului/Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

2. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute pe Site, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

3. Plata Comenzii realizate prin intermediul Site-ului se poate face online:

  • cu cardul de debit
  • prin transfer bancar
  • in numerar la livrare prin serviciul de curierat

4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de sleeptime.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Vanzator in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

7. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

8. Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Vanzatorului si nici nu vor fi stocate de catre de Vanzator sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10. Vanzatorul nu solicita Clientilor/Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

11. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.