Termeni si Conditii


1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis pentru unele dintre Bunurile achizitionate. Certificatul de garantie poate fi emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

2. POLITICA DE VANZARE ONLINE SALTELE

1. Accesul in vederea vizualizarii Continutului si efectuarii unei Comenzii le este permis doar Utilizatorilor/Cumparatorilor care au un cont activ pe Site.

Pentru motive justificate sleeptime.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea vizualizarii Continutului, efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel sleeptime.ro . In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii pe adresa sleeptime.office@gmail.com, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

2. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

5. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea "Contact" din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.6. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

3.7. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

8. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde.

9. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

10. Pretul taiat reprezinta Pretul Recomandat de furnizor si este o informatie de la furnizor catre comerciant privind vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale online sau cu prezenta fizica. Acest Pret Recomandat nu este pret de referinta in vanzarea produselor de catre Vanzator si Vanzatorul nu ofera spre vanzare Bunuri si/sau Servicii cu acest pret. Aceasta recomandare are caracter pur informativ si nu are valoare juridica, nefiind obligatorie de aplicat, nefiind asimilata si nefiind inclusa in vanzarile cu pret redus, astfel cum acestea sunt definite de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata.

11. Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

12. Clientul poate efectua comenzi de Bunuri si/sau Servicii comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe sleeptime.ro ). Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta de Bunuri si/sau Servicii care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi. Vanzatorul poate modifica oricand preturi, oferte, cantitati conform criteriilor interne (locatia geografica, disponibilitate stoc etc) cu respectarea comenzilor/contractelor deja plasate. Vanzatorul nu poate fi obligat sa pastreze un anume pret decat pentru comenzile plasate; potentialii clienti care vizualizeaza ofertele dar nu plaseaza comenzi nu pot solicita un pret/oferta diferit de cel afisat pe site-ul sleeptime.ro .

13. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau Serviciilor, caracteristici si greutate disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind cu titlu de prezentare. Vanzatorul poate retrage o oferta de Bunuri si/sau Servicii sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

14. In imaginile Bunurilor si/sau Serviciilor, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii, etc) care pot sa nu fie incluse in costurile Bunurilor si/sau Serviciilor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia Bunurilor si/sau Serviciilor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a sleeptime.ro , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de green-future.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al  sleeptime.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al sleeptime.ro .

3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre  sleeptime.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea  sleeptime.ro cu referire la acel Continut.

4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5. In cazul in care  sleeptime.ro confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea  sleeptime.ro pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

6. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea green-future.ro si/sau al angajatului/prepusului sleeptime.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. COMANDA

1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este rezervat pentru 20 de minute si este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. In cazul nefinalizarii Comenzii in termenul de 20 de minute, rezervarea Bunului si/sau Serviciului se anuleaza, urmand ca acesta sa redevina disponibil pentru ceilalti Clienti/Cumparatori.

2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Cumparatorul consimte ca:

2.1. toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

2.2. a luat la cunostinta si este de accord cu prevederile Documentului.

2.3. Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/ agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

3. Comenzile se pot efectua doar prin intermediul Site-ului si Clientul/Cumparatorul nu poate efectua o Comanda sau solicita modificarea acesteia telefonic.

4. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda iar Clientul/Cumparatorul nu poate solicita daune sau interese cauzate de acest fapt. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii dintr-o comanda achitata in avans prin transfer bancar sau prin plata cu cardul, Vanzatorul va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie cand s-a efectuat Comanda si va returna suma achitata in termen de 7 (sapte) zile lucratoare de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului sau il va recompensa pe Client/Cumparator prin oferirea unui voucher in valoarea sumei achitate. Conditiile de acordare ale voucherelor sunt detaliate in cadrul articolelor 8.14. si 8.15.

5. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client/Cumparator, fara notificarea in prealabil a Clientului/Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de sleeptime.ro , in cazul platii online;

5.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.4. neprimirea confirmarii de plata in termen de 48 de ore de la plasarea Comenzii, in cazul Comenzilor cu plata prin transfer bancar;

5.5. Clientul/Cumparatorul a plasat si refuzat mai mult de 2 comenzi cu plata la livrare;

5.6. Clientul/Cumparatorul a plasat si anulat mai mult de 2 comenzi;

5.7. Clientul/Cumparatorul a plasat comenzi si a solicitat ulterior modificarea acestora, renuntand la mai mult de 10 Bunuri si/sau Servicii din numarul Bunurilor si/sau Serviciilor cumparate pe parcursul unei luni;

5.8. Clientul/Cumparatorul a folosit un limbaj tendentios, a incalcat dreptul de proprietate intelectuala sau existenta Contului acestuia ar putea prejudicia in orice fel Vanzatorul.

6. O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar cand Clientul/Cumparatorul solicita expres acest lucru, in scris, prin trimiterea unui e-mail pe sleeptime.office.ro@gmail.com in care mentioneaza solicitarea sa si numarul comenzii:

6.1. Clientul/Cumparatorul renunta la un produs si notifica Vanzatorul prin e-mail la sleeptime.office.ro@gmail.com inainte de expedierea comenzii;

6.2. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda, produs ce se afla intr-o campanie activa la momentul solicitarii suplimentarii comenzii;

6.3. Intarzierea livrarii din cauza Vanzatorului cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare;

6.4. Modificarea adresei de livrare;

6.5. Modificarea metodei de plata doar daca Clientul/Cumparatorul a optat initial pentru plata ramburs;

6.6. Modificarea datelor de facturare. Pentru facturile emise deja nu se pot efectua modificari privind persoana juridica/fizica (inlocuire cu o noua persoana), doar corecturi (ale denumirii/nume, date contact etc).

7. Comenzile nu pot fi modificate, in cazul in care Clientul/Cumparatorul opteaza pentru plata online sau prin transfer bancar a contravalorii acestora.

8. Comenzile nu pot fi cumulate.

9. In cazul in care Clientul/Cumparatorul renunta la o comanda pentru care a efectuat plata in avans prin transfer bancar sau online cu cardul si plata a fost deja autorizata de banca emitenta a cardului Clientului/Cumparatorului, suma transferata va fi rambursata de catre Vanzator in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta de acest fapt sau il va recompensa pe Client/Cumparator prin oferirea unui Voucher in valoarea sumei achitate. Acest voucher poate fi folosit pentru achizitionarea Bunurilor si/sau Serviciilor de pe Site conform prevederilor art. 8.14. si 8.15.

10. In cazul in care Clientul/Cumparatorul isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client/Cumparator inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

11. O comanda plasata poate fi anulata inainte de expedierea acesteia prin solicitarea Clientului/ Cumparatorului in scris trimitand un e-mail pesleeptime.office.ro@gmail.com , mentionand clar anularea si numarul comenzii.

12. Conform legii, Clientul/Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare potrivit OUG nr 34/2014. sleeptime.ro vine in ajutorul Clientilor/Cumparatorilor si extinde acest termen la 30 zile calendaristice. Astfel, perioada de returnare sau renuntare a unui Bun/Serviciu expira in termen de 30 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun - in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese - in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

14. Cu exceptia limitarilor art. 8.14 și 8.15, Clientul/Cumparatorul poate returna Bunurile achizitionate si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare platita pentru Bunurile returnate, in urmatoarele situatii:

14.1. Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;

14.2. Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;

14.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie

14.4. Clientul s-a retras din contract in termenul de 30 zile calendaristice de la data livrarii comenzii.

15. Prin completarea formularului de retur, Clientul/Cumparatorul are posibilitatea de a selecta Bunuri simultan din una sau mai multe comenzi returnabile (cele in termen maxim de 30 zile calendaristice). In cazul in care Clientul/Cumparatorul foloseste alt curier sau alte modalitati de livrare (posta, personal),  se va aplica art 13 alin 3 si art 14 din Ordonanta De Urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

16. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

16.1. pentru Comenzile achitate cu card online: prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

16.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar: prin virament bancar;

16.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum: anulare/recalculare contract rate.

17. Clientului/Cumparatorului care a notificat Vanzatorul conform art 5.12., ii revine responsabilitatea de a se asigura ca Bunurile la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre Vanzator sau unei persoane autorizate de Vanzator sa receptioneze Bunurile (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 30 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat Vanzatorului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client/Cumparator inainte de expirarea perioadei de 30 zile calendaristice si sunt impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului.

18. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va considera data cea mai recenta).

19. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

19.1. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

19.2. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

19.3. furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

19.4. furnizarea de Bunuri care sunt vandute ca un kit/set in conditiile in care Clientul/Cumparatorul nu doreste si nu efectueaza returnarea Bunului in intregimea sa;

19.5. furnizarea de Bunuri cu pret redus, marcate expres, ale caror defecte au fost mentionate in Specificatii inainte de efectuarea Comenzii. Prin plasarea Comenzii, Clientul a fost de acord cu acestea, prin urmare Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator de astfel de defecte si nu va accepta returul Clientului.

20. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita returnarea unui obiect de mobilier, acesta trebuie sa returneze Bunul in aceeasi stare in care a fost primit, in ambalajul original si in intregimea sa (incluzand toate partile componente, suruburi, etc.). Orice incalcare a acestor prevederi atrage dupa sine refuzul Returului si imposibilitatea recomensarii Clientului/Cumparatorului. De asemenea, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru manipularea, transportul, montajul mobilei si nu accepta returnarea obiectelor de mobilier ce prezinta defecte ca urmare a actiunii acestor factori.

21. In cazul returului, Clientul/Cumparatorul are obligatia de a impacheta corespunzator Bunurile astfel incat acestea sa poata fi protejate si manipulate in conditii de siguranta pana la depozitul Vanzatorului. In caz contrar, firma de curierat specificata in formularul de retur are dreptul de a renunta preluarea coletului si obligatia precum si costul returului va reveni in sarcina Clientului/Consumatorului. Daca Clientul/Cumparatorul trimite produsele impachetate necorespunzator pentru protejare/manipulare prin alta metoda (alt curier, posta romana, predare personala etc) este raspunzator de orice distrugeri, defecte, descompletari constatate la receptia returului. Prevederile de mai sus nu se refera la ambalajul original al produselor ci la orice ambalaj care conform standardelor de curierat precizate pe pagina curier sunt in masura sa protejeze produsele in functie de specificul lor (material, dimensiuni etc).

5. CONFIDENTIALITATE

1. sleeptime.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. sleeptime.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

6. COMUNICARI COMERCIALE

1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

1.1. prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea "Abonarile mele";

1.2. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator;

1.3. prin contactarea Vanzatorului pe e-mail la sleeptime.office.ro@gmail.com .

2. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea Vanzatorului la adresa sleeptime.office.ro@gmail.com .